Bosch Global
Алати за Home & Garden

Ножици за жива ограда и трева

Едноставно кастрење жива ограда и трева со батериските ножици за жива ограда и трева на Bosch. Лесни и компактни – идеална големина за обликување и кастрење рабови.
Product