Батериски алати

12V POWER FOR ALL батериски систем

12V POWER FOR ALL батериски систем

Извршувајте ги секојдневните задачи со леснотија благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите алати во рамките на Compact Line 12V. Од сечење до брусење, уживајте во безжичната слобода и моќта за лесна „направи сам“ работа во градината и околу куќата.

 • Извршувајте ги лесните и средните задачи за секунда
 • Компактни и ергономски алати за лесна употреба
 • Завршете голем број секојдневни проекти
 • Компатибилност во опсег од 10,8V и 12V
Примени
Извршувајте ги секојдневните задачи со леснотија
Совршени за внатрешна и надворешна употреба
За лесно кастрење ниска жива ограда
18V POWER FOR ALL батериски систем

18V POWER FOR ALL батериски систем

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите 18V алати. Од градинарство до чистење и напредни „направи сам“ проекти, уживајте во безжичната слобода на отворено, во работилницата или во домот.

 • Извршувајте ги задачите со среден или тежок интензитет за секунда
 • Ергономски и издржливи алати за тешки задачи
 • Завршете голем број предизвикувачки проекти
 • Компатибилност со 18V
Примени
Совршен за градежни задачи со среден или тежок интензитет
Завршете разни задачи во градината со голем асортиман на алати
Идеално за чистење на отворено
36V POWER FOR ALL батериски систем

36V POWER FOR ALL батериски систем

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

 • За извршување тешки задачи со леснотија
 • Ергономски и издржливи алати за тешки задачи
 • Завршете голем број градинарски задачи
 • Компатибилност со 36V
Примени
Идеално за употреба на отворено
Завршете разни задачи во градината со голем асортиман на алати
Совршени за извршување тешки задачи
Батериски алати за домот и градината

Батериски алати за домот и градината

Алатите на Bosch за секојдневни задачи во домот и градината се совршени за лесни „направи сам“ задачи, градинарски задачи и чистење. Компактно изработени за лесно пренесување, овие основни алати за домаќинство имаат интегрирана батерија, така што се полнат брзо и веднаш се спремни за работа.

 • Завршувајте ги лесните и средните задачи за секунда
 • Практични, компактни и ергономски
 • Интуитивни и лесни за употреба
 • Совршени за разновидни „направи сам“ задачи и градинарски задачи
Примени
IXO – the must-have screw driver for all do-it-yourself jobs
EasyPrune – easy cutting of stems and branches thanks to Power Assist technology
EasyPump – handy compressed air pump for at home on the go
Батерии и полначи

Батерии и полначи

Литиум-јонските батерии на Bosch се импресивни во однос на перформансите, тежината и просторот и секогаш се подготвени за употреба и можат да се полнат во секое време.