Bosch 12V POWER FOR ALL батериски систем

Извршувајте ги секојдневните задачи со леснотија благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите алати во рамките на Compact Line 12V. Од сечење до брусење, уживајте во безжичната слобода и моќта за лесна „направи сам“ работа во градината и околу куќата.

Извор на батерија

Напон на батеријата


Додаток брусна хартија / диск

Стезна глава за дупчалка

Механизам на Bosch чекан

Подножје

Времетраење

Брзина без оптоварување (rpm)

Ширина на сечило

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Батерија за сите Home & Garden алати во POWER FOR ALL 12V системот

Погодност и моќност во движење – Bosch PBA 12V 2.5Ah O-B батеријата нуди флексибилност во домот или градината. Завршете ги речиси сите „направи сам“ проекти со едно полнење. Оваа батерија со врвни перформанси има долго време на траење и е компатибилна со 12V POWER FOR ALL системот.

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)
GAL 12V-20

GAL 12V-20

Ги полни сите Bosch Home & Garden 12V батерии

GAL 12V-20