Bosch 36V POWER FOR ALL батериски систем

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Извор на батерија

Напон на батеријата

Тип на рачка

Систем за косење

Препорачана површина на тревникот (m²)

Ширина на косење (cm)

Брзина на удар без оптоварување (spm)

Поставки за висина на косење

Капацитет на корпа за трева (l)

Тежина (kg)

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20
Стартер сет 36V (2,0Ah + AL 36V-20)

Стартер сет 36V (2,0Ah + AL 36V-20)

Стартер сет за градинарски алати за тешки задачи во 36V POWER FOR ALL системот

Стартер сет 36V (2,0Ah + AL 36V-20)