Косилки

Косилки

Косилки

Издржливи и уредни – бидете горди со прекрасниот тревник постигнат со помош на косилките на Bosch. Иновативните косилки обезбедуваат совршено средени рабови. Уживајте во претходно незамисливата моќност на сечење од чист, електричен мотор.

  • Косење со електричен мотор со високи перформанси, без штетни гасови
  • Резултати за рамномерно косење, дури и близу до рабовите
  • Импресивни резултати, без оглед на условите за косење