Bosch косилки

Издржливи и уредни – бидете горди со прекрасниот тревник постигнат со помош на косилките на Bosch. Иновативните косилки обезбедуваат совршено средени рабови. Уживајте во претходно незамисливата моќност на сечење од чист, електричен мотор.

Извор на батерија

Напон на батеријата

Тип на рачка

Систем за косење

Препорачана површина на тревникот (m²)

Ширина на косење (cm)

Брзина на удар без оптоварување (spm)

Поставки за висина на косење

Капацитет на корпа за трева (l)

Тежина (kg)

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah