Чистење и наводнување

Перачи под висок притисок

Перачи под висок притисок

Импресивните Aquatak перачи под висок притисок на Bosch нудат чистење без напор за широк спектар на задачи, од лесни до тешки задачи околу домот. Складирањето на цревата и рачките на преклоп го прават чистењето едноставно.

 • Лесно поставување за заштеда на време
 • Импресивни перформанси за ефикасно чистење
 • Млазницата за детергент под висок притисок се користи за нанесување сапуница
 • Идеално за чистење автомобили, поплочен двор и градинарски мебел
Батериски машини за чистење на отворено

Батериски машини за чистење на отворено

Со батериските машини за чистење на отворено може да чистите каде сакате и кога сакате. Од велосипеди и градинарски мебел до кучето, овие алати овозможуваат чистење брзо и без напор, оставајќи ви повеќе време да уживате во дворот.

 • Мобилно чистење дома или во движење
 • Брзо поставување и лесно маневрирање
 • Без црева за довод на вода и кабли
 • Компатибилни со Bosch литиум-јонските батерии на полнење
Батериски пумпи за дождовница

Батериски пумпи за дождовница

Со голема ефикасност – батериската GardenPump 18 работи на Bosch 18V литиум-јонска батерија за лесна употреба со сите градинарски резервоари за дождовница за побрзо и поефикасно одржување на градината.

 • Погодни за широк спектар на отворени резервоари за дождовница и за оние покриени со безбедносни капаци
 • Вклучени се додатоци за на ѕид и за резервоари за резервоари за дождовница поставени на различни места
 • Тајмер со три поставки за употреба со прскалки и системи за наводнување
 • Моќна работа до 25 метри, идеално за повеќето градини
 • Силен проток и млаз за тешко достапни растенија и лесни задачи за чистење