Bosch батериски пумпи за дождовница

Со голема ефикасност – батериската GardenPump 18 работи на Bosch 18V литиум-јонска батерија за лесна употреба со сите градинарски резервоари за дождовница за побрзо и поефикасно одржување на градината.