Bosch перачи под висок притисок

Импресивните Aquatak перачи под висок притисок на Bosch нудат чистење без напор за широк спектар на задачи, од лесни до тешки задачи околу домот. Складирањето на цревата и рачките на преклоп го прават чистењето едноставно.

Извор на батерија

Млазници

Тип на црево

Достапни додатоци

DELUXE сет за одводнување

DELUXE сет за одводнување

DELUXE сет за одводнување

DELUXE сет за одводнување
Адаптер за Aquatak додатоци

Адаптер за Aquatak додатоци

Адаптер за Aquatak додатоци

Лесно поставување за брзо започнување со работа