Алати за Home & Garden

Bosch батериски алат за брусење и полирање

Алатот за брусење и полирање на Bosch е идеален за мали и средни криви, заоблени и рамни површини. Од тврдо дрво, меко дрво, обоени и лакирани површини, до метал и кожа.

Available Accessories

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот од 12 V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)