Правосмукалки

Правосмукалки за суво чистење

Правосмукалки за суво чистење

Исчистете секаде, во секое време со правосмукалките на Bosch, лесни за носење и транспорт благодарение на нивниот лесен и компактен дизајн. Со голем број додатоци, сувата нечистотија и прашината може лесно и брзо да се отстранат од груби површини со теписи и тешко достапни места.

  • Компактни и лесни за транспорт
  • Големиот број додатоци нудат многу можности
  • Претфилтерот го штити филтерот и ја намалува шансата од запушување
Правосмукалка за влажно и суво чистење

Правосмукалка за влажно и суво чистење

Импресивната разновидност овозможува вшмукување и на влажна и на сува нечистотија, како и дување лисја надвор. Овој додаток лесно се прицврстува на електричните алати Bosch Home & Garden за чистење додека работите, за постојано чист простор без многу напор.

  • Компактно, удобно складирање на додатокот на алатот
  • Практична функција за дување лисја
  • Филтер-патрон за влажни и суви материјали
  • Правосмукалката се поврзува со алатите со помош на универзален адаптер