Bosch правосмукалка за влажно и суво чистење

Импресивната разновидност овозможува вшмукување и на влажна и на сува нечистотија, како и дување лисја надвор. Овој додаток лесно се прицврстува на електричните алати Bosch Home & Garden за чистење додека работите, за постојано чист простор без многу напор.