Алати за Home & Garden
Системски додатоци

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)
Градинарски ракавици (L)
Побезбедна работа со Bosch заштитните ракавици
  • Bosch градинарски ракавици за секаква работа во градината
  • Да се користат само за работа со минимален ризик
  • Удобни за носење и достапни во L8 и XL9 големини

Bosch градинарски ракавици

Bosch градинарски ракавици за секаква работа во градината

Технички податоци за Градинарски ракавици (L)

Технички спецификации
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
247 x 120 x 25 mm
Детали за испорака: Градинарски ракавици (L)
Број на нарачка
Градинарски ракавици, L
F 016 800 292
Картон
Број на нарачка
EAN-код
F016800292
3165140521833

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00