Bosch Global
Алати за Home & Garden

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Батерии

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Батерии

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Тешки задачи во градината со 36V POWER FOR ALL

  • Овозможува компактни високи перформанси кај рачните алати
  • Заменлива, за заштеда на време и пари
  • LED индикатор за батеријата и статусот на наполнетост
  • Без самопразнење или мемориски ефект
  • 36V POWER FOR ALL – батеријата за сите Bosch 36V градинарски алати

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Напон на батеријата
36.0 V
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
167 x 75 x 10 mm
Тежина
0,750 kg
Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Детали за испорака
  • 1 x батерија 36 V 2,0 Ah
  • Картон