Алати за Home & Garden

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Тешки задачи во градината со 36V POWER FOR ALL
  • Овозможува компактни високи перформанси кај рачните алати
  • Заменлива, за заштеда на време и пари
  • LED индикатор за батеријата и статусот на наполнетост
  • Без самопразнење или мемориски ефект
  • 36V POWER FOR ALL – батеријата за сите Bosch 36V градинарски алати

Технички податоци за Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Технички спецификации
Тежина
750 g
Напон на батеријата
36.0 V
Димензии на алатот (L x W x H):
144 x 82 x 57 mm
Детали за испорака: Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Број на нарачка
1 комплет за 36V/2,0Ah литиум-јонски батерии на полнење
Картон
Број на нарачка
EAN-код
F016800474
3165140824064

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00