Алати за Home & Garden
Додатоци со 10,8 волтен литиум-јонски систем

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Тешки задачи во градината со 36V POWER FOR ALL
 • Обезбедува голема моќност и времетраење за напорни задачи
 • Заменлива, за заштеда на време и пари
 • LED индикатор за батеријата и статусот на наполнетост
 • Без самопразнење или мемориски ефект
 • 36V POWER FOR ALL – батеријата за сите Bosch 36V градинарски алати

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Технички податоци за Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Технички спецификации
Напон на батеријата
36 V
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
180 x 100 x 100 mm
Тежина
1.250 g
Детали за испорака: Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Број на нарачка
1 x батерија 36 V 4,0 Ah
Картон
Број на нарачка
EAN-код
F016800346
3165140742085

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00