Системски додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Тешки задачи во градината со 36V POWER FOR ALL
  • Обезбедува голема моќност и времетраење за напорни задачи
  • Заменлива, за заштеда на време и пари
  • LED индикатор за батеријата и статусот на наполнетост
  • Без самопразнење или мемориски ефект
  • 36V POWER FOR ALL – батеријата за сите Bosch 36V градинарски алати

Технички податоци за Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Технички спецификации
Тежина
1.250 g
Димензии на алатот (L x W x H):
158 x 98 x 76 mm
Детали за испорака: Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Број на нарачка
1 комплет за 36V/4,0Ah литиум-јонски батерии на полнење
Број на нарачка
EAN-код
F016800346
3165140742085

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00