Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Одлично времетраење и перформанси во домот и градината со 18V POWER FOR ALL
  • Одлични перформанси и долг работен век
  • Многу долга трајност – извршете подолги и тешки „направи сам“ задачи со едно полнење
  • Идеално за работа со високи перформанси, како што се косење трева, чистење со правосмукалка или сечење со пила
  • Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Технички податоци за Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Технички спецификации
Тежина
667 g
Напон на батеријата
18 V
Димензии на алатот (L x W x H):
117 x 84 x 65 mm
Детали за испорака: Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Број на нарачка
1 комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Број на нарачка
EAN-код
1600A00DD7
3165140843010

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00