Додатоци со 14,4/18 волтен литиум-јонски систем

Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1830 CV Полнач AL 1830 CV
Практична компатибилност – наполнете ги сите 14.4V или 18V POWER FOR ALL батерии
  • Компатибилен со сите Home & Garden 14,4V и 18V батерии
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • 2,5Ah батеријата целосно се полни за 60 минути
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V и 18V батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Технички податоци за Полнач AL 1830 CV

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Струја на полнење
3,0 A
Приближно време на полнење на 1,5Ah 100%
33 мин.
Приближно време на полнење на 2,0Ah 100%
45 мин.
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
60 мин.
Приближно време на полнење на 3,0Ah 100%.
72 мин.
Приближно време на полнење на 4,0Ah 100%
95 мин.
Приближно време на полнење на 5,0Ah 100%
105 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah 100%
130 мин.
Приближно време на полн. на 1,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
24 мин.
Приближно време на полн. на 2,0Ah (ReadyToGO 80%/100%)
32 мин.
Приближно време на полн. на 2,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
40 мин.
Приближно време на полнење на 3,0Ah (ReadyToGO 80%)
48 мин.
Приближно време на полнење на 4,0Ah (ReadyToGO 80%)
64 мин.
Приближно време на полнење на 5,0Ah (ReadyToGO 80%)
95 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah (ReadyToGO 80%)
96 мин.
Тежина
400 g
Димензии на алатот (L x W x H):
153 x 110 x 80 mm
Детали за испорака: Полнач AL 1830 CV
Број на нарачка
Полнач AL 1830 CV
1 600 A00 5B3
Број на нарачка
EAN-код
1600A005B3
3165140821650

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00