Алати за Home & Garden
Полнач

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20
Полнач AL 36V-20
Практична компатибилност – наполнете ги сите 36V POWER FOR ALL батерии
  • Компатибилен со сите 36 V батерии
  • Интегрираните LED светилки за батерија го покажуваат статусот на полнење
  • 2,0 Ah батеријата целосно се полни за 65 минути
  • 36V POWER FOR ALL – батерија и полнач за сите Bosch 36 V градинарски алати

  • фокусирани на едноставноста
  • за мали до средни задачи
  • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
  • за задачи со средна големина
  • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
  • поголеми и попредизвикувачки задачи

Технички податоци за Полнач AL 36V-20

Технички спецификации
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
245 x 185 x 110 mm
Тежина
0,550 kg
Детали за испорака: Полнач AL 36V-20
Број на нарачка
Полнач AL 36V-20
Картон
Број на нарачка
EAN-код
F016800313
3165140660419

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00