Алати за Home & Garden
Стартер сет

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV) Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV) Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 18V POWER FOR ALL систем
  • Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5 Ah батерија: уживајте во флексибилноста додека штедите пари
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5 Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Технички податоци за Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Технички спецификации
Напон на батеријата
18.0 V
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Приближно време на полнење на 2,5 Ah 100%
60 мин.
Приближно време на полн. на 2,5 Ah (ReadyToGO 80%/100%)
40 мин.
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Детали за испорака: Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Број на нарачка
1 x батерија PBA 18V 2.5Ah
Полнач AL 1830 CV
Картон
Број на нарачка
EAN-код
1600A00K1P
3165140865524

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00