Алати за Home & Garden
Додатоци со 12 волтен литиум-јонски систем

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV) Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV) Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 12V POWER FOR ALL систем
  • Сет со GAL 1210 CV полнач и 1,5 Ah батерија
  • Уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • Компатибилен со сите Home & Garden 12V батерии
  • Долготрајност на батеријата – завршете ги „направи сам“ проектите со едно полнење
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Технички податоци за Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
12 V
Струја на полнење
1,0 A
Приближно време на полнење на 1,5Ah 100%
94 мин.
Приближно време на полн. на 1,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
70 мин.
Напон на батеријата
12 V
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
225 x 105 x 61 mm
Тежина
335 g
Детали за испорака: Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Број на нарачка
1 x батерија PBA 12V 1.5Ah
Полнач GAL 1210 CV
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1600A01L3D
4053423215311

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00