Додатоци со 12 волтен литиум-јонски систем

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 12V POWER FOR ALL систем
  • Сет со GAL 1210 CV полнач и 1,5 Ah батерија
  • Уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • Компатибилен со сите Home & Garden 12V батерии
  • Долготрајност на батеријата – завршете ги „направи сам“ проектите со едно полнење
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Технички податоци за Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
12 V
Струја на полнење
1,0 A
Приближно време на полнење на 1,5Ah 100%
94 мин.
Приближно време на полн. на 1,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
70 мин.
Тежина
335 g
Напон на батеријата
12 V
Детали за испорака: Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Број на нарачка
1 комплет за батерии PBA 12V 1.5Ah O-A
Полнач GAL 1210 CV
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1600A01L3D
4053423215311

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00