Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 18V POWER FOR ALL систем
  • Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија: уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Технички податоци за Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Струја на полнење
3,0 A
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
60 мин.
Приближно време на полн. на 2,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
40 мин.
Тежина
1.130 g
Напон на батеријата
18 V
Детали за испорака: Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Број на нарачка
2 комплети за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Компактен брз полнач AL 1830 CV
2 609 141 246
Број на нарачка
EAN-код
1600A011LD
4053423201833

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00