Алати за Home & Garden
Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)
Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 18V POWER FOR ALL систем
  • Сет со AL 1815 CV полнач и 2,5 Ah батерија: уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • Многу компактен полнач со одлична погодност
  • Индикаторот за полнење го покажува статусот на батеријата
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Технички податоци за Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
18 V
Струја на полнење
1,0 A
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
154 мин.
Приближно време на полн. на 2,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
120 мин.
Тежина
538 g
Напон на батеријата
18.0 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Детали за испорака: Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)
Број на нарачка
1 комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Полнач AL 1810 CV
Картон
Број на нарачка
EAN-код
1600A01T9S
4053423218626

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00