Алати за Home & Garden
Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV) Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV) Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 18V POWER FOR ALL систем
  • Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија: уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Технички податоци за Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Струја на полнење
3,0 A
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
60 мин.
Приближно време на полн. на 2,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
40 мин.
Напон на батеријата
18 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
174 x 224 x 82 mm
Тежина
760 g
Детали за испорака: Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Број на нарачка
1 x батерија PBA 18V 2.5Ah
Полнач AL 1830 CV
Картон
Број на нарачка
EAN-код
1600A00K1P
3165140865524

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00