Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 18V POWER FOR ALL систем
  • Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија: уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Технички податоци за Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Струја на полнење
3,0 A
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
40 мин.
Приближно време на полн. на 2,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
60 мин.
Тежина
760 g
Напон на батеријата
18 V
Детали за испорака: Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Број на нарачка
Полнач AL 1830 CV
1 600 A00 5B3
1 комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Број на нарачка
EAN-код
1600A00K1P
3165140865524

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00