Алати за Home & Garden
Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 18V POWER FOR ALL систем
  • Сет со AL 1830 CV полнач и 6.0Ah батерија: уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • Извонредна трајност на батеријата – завршете многу големи и тешки задачи со едно полнење
  • Подолготрајна за употреба во големи проекти
  • Идеално за работа со високи перформанси, како што се косење трева, чистење со правосмукалка или сечење со пила
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Технички податоци за Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Струја на полнење
3,0 A
Приближно време на полнење на 6,0Ah 100%
130 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah (ReadyToGO 80%)
96 мин.
Тежина
1.068 g
Напон на батеријата
18.0 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Детали за испорака: Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Број на нарачка
1 комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Полнач AL 1830 CV
1 600 A00 5B3
Картон
Број на нарачка
EAN-код
1600A00ZR8
3165140900799

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00