Алати за Home & Garden
Додаток

Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)

Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)
Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)
Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)
Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)
Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20) Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20) Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20) Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)
36V стартер сет за тешки задачи во градината
  • Сет со AL 36V-20 полнач и 2,0Ah батерија
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за 36V градинарски алати
  • Заменлива, за заштеда на време и пари
  • LED индикатор за батеријата и статусот на наполнетост
  • Без самопразнење или мемориски ефект

Стартер сет за градинарски алати за тешки задачи во 36V POWER FOR ALL системот

36V POWER FOR ALL – Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати. Извршување на тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

Функции и придобивки на Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на 36V POWER FOR ALL: батеријата за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на 36V POWER FOR ALL: батеријата за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Технички податоци за Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
36 V
Струја на полнење
2,0 A
Приближно време на полнење на 2,0Ah 100%
65 мин.
Приближно време на полнење на 4,0Ah 100%
125 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah 100%
185 мин.
Тежина
700 g
Напон на батеријата
36.0 V
Детали за испорака: Стартер сет 36V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)
Број на нарачка
1 комплет за 36V/2,0Ah литиум-јонски батерии на полнење
Полнач AL 36V-20
Картон
Број на нарачка
EAN-код
F016800609
4059952563282

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00