Алати за Home & Garden
Батериска NanoBlade пила
Advanced

Cut 18

AdvancedCut 18
AdvancedCut 18
AdvancedCut 18 AdvancedCut 18
Моќно сечење за лесни слободни засеци во домот или во градината
 • NanoBlade технологијата овозможува лесно сечење без вибрации
 • Употреба на сечила за пила без потреба од одржување: без подмачкување, острење или затегнување
 • SDS овозможува брза и лесна промена на сечила за пила без клуч
 • Идеална за брзо слободно сечење во дрво, дрвени материјали и пластика
 • Безжичната мобилност нуди слободно движење; јамка за едноставно складирање
 • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати
 • Syneon Technology ја регулира употребата на енергија за оптимална ефикасност и подолго време на работа

Уживајте во моќното сечење со слободна контрола

AdvancedCut 18 е идеално решение за контролирано сечење и има 18V електромотор без четки со долг работен век. Нема потреба од прицврстување благодарение на NanoBlades без вибрации. Идеална пила за брзи, прави засеци во дрво и пластика (макс. 65 mm). SDS системот овозможува едноставна промена на сечилата за поголема удобност. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Лесни слободни и длабоки засеци, без претходно дупчење

Брзи длабоки засеци без потреба од претходно дупчење
Лесни слободни засеци без фиксирање на делот што се обработува
Идеален избор за кастрење гранки во градината
Наменета за сечење во дрво и пластика
Идеална за прецизни засеци под прав агол

Функции и придобивки на AdvancedCut 18

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Syneon Technology: подолго времетраење

Syneon Technology постојано ги анализира потребите за напојување и извлекува онолку енергија колку што е потребно од батеријата, за оптимална моќност при тешки задачи и максимална издржливост при полесни задачи.

Електромоторот без четки нуди значително подолг работен век со поголема моќност. Електронски управуван, ја намалува топлината и абењето на четките, додека неговата компактност овозможува полесен дизајн на алатот.

Издржливост и моќност

Електромоторот без четки нуди значително подолг работен век со поголема моќност. Електронски управуван, ја намалува топлината и абењето на четките, додека неговата компактност овозможува полесен дизајн на алатот.

Брза и лесна промена на сечило за пила

SDS овозможува брзо и лесно менување на сечилото за пила без клуч и обезбедува сечилата автоматски да се затегнуваат кога ќе се затвори капакот.

Индикаторот за ниво на наполнетост го прикажува нивото на наполнетост на батеријата за непречена работа.

Без неочекувани прекини

Индикаторот за ниво на наполнетост го прикажува нивото на наполнетост на батеријата за непречена работа.

Прекинувач за брзина за прилагодлива контрола

Bosch Constant Electronic овозможува активирање на брзината за бавно стартување на алатот и брза измена на моќноста според работниот материјал.

Технички податоци за AdvancedCut 18

Технички спецификации
Напон на батеријата
18.0 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>= 2,5 Ah
Капацитет на батерија
2,5 Ah
Брзина без оптоварување
0 – 7.000 осц./мин.
Подножје
Челично
Длабочина на сечење во дрво
65 mm
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
270 x 85 x 110 mm
Тежина
0,700 kg
Брзина без оптоварување, од
0 осц./мин.
Брзина без оптоварување, до
7.000 осц./мин.
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Сечење дрво со пила
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: AdvancedCut 18
Број на нарачка
nanoBLADE Wood Speed 65
2 609 256 D86
Проѕирен заштитен капак за сечило за пила
1 600 A00 J6Z
Место за складирање
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06033D5100
4053423202014

Достапни додатоци

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5 Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2 x 2,5 Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0 Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18 V батерија за сите Home & Garden алати во 18 V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18 V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14,4 V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14,4 V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00