Алати за Home & Garden
Батериски тример за трева
Advanced

GrassCut 36

AdvancedGrassCut 36
AdvancedGrassCut 36
За моќно сечење – со безжична слобода во обраснати места
  • Систем за сечење со двоен конец за ефикасно сечење и резултати со висок квалитет
  • Полуавтоматската макара ја намалува потребата за рачно подесување
  • Префрлувајте се помеѓу режим на косење и кастрење рабови со само еден клик на ротирачката глава
  • Косење трева, обраснати делови, недопрени тревници и кастрење рабови
  • Заштита за растенија за прецизно и нежно кастрење околу растенијата

Искосете ги обраснатите и недопрени тревници со моќниот батериски тример

Имајте контрола врз обраснатите и недопрени тревници со моќниот AdvancedGrassCut 36 батериски тример за трева и уживајте во извонредните перформанси со погодно и лесно ракување. Уживајте во ефикасно и висококвалитетно сечење со системот за сечење со двоен конец. Неговата полуавтоматска макара овозможува непречено, безгрижно кастрење. Ротирачката глава на тримерот го олеснува менувањето на режимите на косење, кастрење рабови и завршна обработка со еден клик. Подесете го аголот на помошната рачката за да дофатите до тешко достапни и обраснати делови. Работете безбедно околу растенијата благодарение на заштитата за растенија за прецизно и нежно кастрење. Алатот припаѓа на 36V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

Безжична моќност за кастрење обраснати тревници

Врвни перформанси за сечење и на највисоката трева
Кастрење околу растенија и дрвја
Две поставки за брзина за оптимална работна брзина во секое време

Функции и придобивки на AdvancedGrassCut 36

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на 36V POWER FOR ALL: батеријата за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на 36V POWER FOR ALL: батеријата за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Непречен тек на сечење

Полуавтоматската макара го распределува конецот при секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата. Ова обезбедува оптимална должина на конецот за сечење за непрекинато и безгрижно сечење.

Лесната функција на кастрење рабови овозможува брза промена од косење на кастрење. Едноставно притиснете го копчето на тримерот и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Префрлете се на кастрење рабови со еден допир и завртување

Лесната функција на кастрење рабови овозможува брза промена од косење на кастрење. Едноставно притиснете го копчето на тримерот и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Технички податоци за AdvancedGrassCut 36

Технички спецификации
Работи со капацитет на батерија
2 Ah
Препорака за батерија
>= 2,0 Ah
Време на полнење на батерија
70 мин.
Систем за сечење со конец
Полуавтоматски
Дијаметар на сечење (конец)
30 cm
Дебелина на линија
1,6 mm
Тежина
2,9 kg
Компатибилност на батеријата
36V POWER FOR ALL
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,0 m/s²
1,0 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 74 dB(A); Sound power level 91 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: AdvancedGrassCut 36
Број на нарачка
6 m макара за конец
F 016 800 351
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0600878N04
3165140887779

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00