Алати за Home & Garden
Батериска аголна брусилка (без батерија и полнач)
Advanced

Grind 18

AdvancedGrind 18
AdvancedGrind 18
AdvancedGrind 18 AdvancedGrind 18
Безжична слободна и оптимално управување за широк спектар на „направи сам“ задачи
  • Моќниот мотор и електронското избирање брзина овозможува совршена брзина за работата и материјалот
  • Бавно стартување, функција на сопирање и штитник за брзо подесување за непречено работење
  • Брзи и лесни, промени на дискот без употреба на алат за помалку од 12 секунди
  • Совршен за брусење, сечење, задачи со четкање и полирање на метал, камен, бетон и плочки
  • Компатибилен со Bosch 18V POWER FOR ALL батеријата
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергија за оптимална ефикасност и подолго време на работа

Завршување на низа „направи сам“ задачи за удобна обработка на метал и камен и безжична слобода

Извршувајте голем опсег на „направи сам“ проекти на метал и камен и истовремено уживајте во безжичната слобода со аголната брусилка AdvancedGrind 18. Моќниот мотор и батеријата од 18 V се подготвени да извршуваат различни задачи. Со електронско избирање брзина, брзината на алатот може совршено да се прилагоди за да одговара на секоја работа и материјал. Уживајте во непречено ракување со алатот благодарение на бавното стартување, функцијата на сопирање и водилката за брзо прилагодување. Дизајниран е за брусење, сечење и задачи со четкање и полирање на метал, камен, бетонски блокови и плочки. Едноставните промени на дискот без употреба на алат траат помалку од 12 секунди. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија се користи за повеќе алати од различни брендови.

Безжична слобода за „направи сам“ задачи за обработка на метал и камен

Идеална за сечење лим за кров
Совршена за сечење цевки
За лесно брусење метални буриња или лим

Функции и придобивки на AdvancedGrind 18

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Поудобен процес на вклучување

Наместо алатот одеднаш да стартува со голема брзина, со опасност од губење контрола и правење грешки, бавното стартување постепено ја зголемува моќноста додека не се достигне полна брзина. Ова овозможува поудобно и контролирано работно искуство.

Функцијата на сопирање постепено го запира дискот кога ќе се исклучи алатот.

Постепено го запира дискот

Функцијата на сопирање постепено го запира дискот кога ќе се исклучи алатот.

Технички податоци за AdvancedGrind 18

Технички спецификации
Напон на батеријата
18,0 V
Дијаметар на брусен диск
125 mm
Брзина без оптоварување
2.800 – 11.500 врт./мин.
Тежина (без батерија)
1,7 kg
Cell технологија
Li-Ion
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>= 4,0 Ah
Брзина без оптоварување, од
2.800 врт./мин.
Брзина без оптоварување, до
11.500 врт./мин.
Димензии на алатот (L x W x H):
395 x 149 x 116 mm
Детали за испорака: AdvancedGrind 18
Број на нарачка
Рачка
2 602 025 183
Монтажна прирабница
2 605 703 014
Штитник со брзо подесување
2 605 510 289
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06033D9002
4053423225037

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV
Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00