Алати за Home & Garden
Батериска комбинирана дупчалка со две брзини
Advanced

Impact 18 QuickSnap

Повеќенаменско решение за навртување и дупчење
  • Работете прецизно и со оптимална флексибилност во тешко достапни места
  • 18V комбинирана дупчалка со три различни адаптери: стезна глава за дупчење, спротивен аголен адаптер и аголен адаптер за навртување
  • Лесно менување адаптери благодарение на QuickSnap интерфејсот
  • Дупчење и ударно дупчење со стезната глава за дупчење
  • Навртување завртки во ќошеви со аголниот адаптер
  • Навртување завртки во близина на ќошеви до 10 mm од работ со спротивниот аголен адаптер
  • Една батерија за сите – соодветна за сите алати за „направи сам“ проекти и градинарски алати во POWER FOR ALL 18V системот

Функции и придобивки на AdvancedImpact 18 QuickSnap

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Технички податоци за AdvancedImpact 18 QuickSnap

Технички спецификации
Напон на батеријата
18 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Капацитет на батерија
1,5 Ah
Брзина без оптоварување (1-ва брзина / 2-ра брзина)
0 – 400 / 1.350 врт./мин.
Макс. вртежен момент
38,0 Nm
Макс. вртежен момент за меко/тврдо завртување
19 / 38 Nm
Поставки за вртежен момент
20 + 2
Макс. брзина на удар
21.700 цик./мин.
Стезна глава за дупчалка
10-mm стезна глава без клуч
Дијаметар на завртка до
8 mm
Дијаметар на дупчење во челик
10 mm
Дијаметар на дупчење во дрво
30 mm
Дијаметар на дупчење во ѕид
10 mm
Димензии на алат (должина x ширина x висина)
239 x 210 x 80 mm
Тежина на машината со батерија
1,40 kg
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Дупчење во метал
2,5 m/s²
1,5 m/s²
Ударно дупчење во бетон
19,0 m/s²
2,0 m/s²
Завртување
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 88 dB(A); Sound power level 99 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: AdvancedImpact 18 QuickSnap
Број на нарачка
Адаптер за стезна глава
Адаптер за агол
Адаптер за спротивен агол
Бургија за двоен одвртувач
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06039A3402
4053423203219

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Компактен стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00