Алати за Home & Garden
Правосмукалка за влажна и сува екстракција
Advanced

Vac 18V-8

AdvancedVac 18V-8
AdvancedVac 18V-8
AdvancedVac 18V-8
AdvancedVac 18V-8 AdvancedVac 18V-8 AdvancedVac 18V-8
За нечистотии, прашина и надувување: преносната правосмукалка 3-во-1 за влажно и суво чистење
  • Сува, влажна, крупна или ситна: AdvancedVac 18V-8 ги отстранува сите видови на нечистотии
  • Можност за поврзување со електрични алати што овозможува отстранување на прашината за време на брусење или дупчење
  • Брзи ги надувува воздушните кревети или ги издувува лисјата, со помош на интегрираната функција за надувување
  • Повеќе додатоци за широк спектар на задачи за домот, градината, автомобилот или кампување
  • префрлување со 1 кликнување помеѓу електричен и еко-режим за дополнително време на работа

3-во-1 повеќенаменска правосмукалка: чисти, надувува и всисува прашина во домот и надвор

Преносливата AdvancedVac 18V-8 е повеќенаменска 3-во-1 правосмукалка за задачи за отстранување нечистотија и надувување во домот и надвор. Благодарение на корисниот асортиман на додатоци, влажната и сува нечистотија или прашина и крупните и ситни отпадоци околу куќата, градината, автомобилот или комбето, брзо ќе станат дел од минатото. Правосмукалката лесно се поврзува со електрични алати од Bosch Home & Garden и други производители преку флексибилен универзален адаптер, обезбедувајќи чиста работна површина. Ова е правосмукалка 3-во-1 што исто така пумпа и испумпува со интегрирана функција за надувување, што го прави практичен за издувување лисја во градината или надувување душеци на воздух и играчки на надувување за во базен. Уживајте во удобноста на дополнителното време на работа на батеријата во еко-режим и волумен на сад со капацитет од 8 литри, како и тркалата и продолжните цевки за чистење на подот погодно за грбот. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

Чисти, надувува, во домот, на пат, внатре и надвор

Ги всисува истекувањата од машината за перење
Млазницата за сув валкан под и продолжните цевки се совршени за гаражни подови
Може да пристапи до процепите во седиштето на автомобилот за длабинско всисување
Брзо чисти влакна од миленичиња и нечистотии
Брзо го пумпа базенот на надувување
Повеќенаменски алат за суво/влажно чистење или надувување на душек на воздух
Моќно всисување на прашина и нечистотии
Компактна големина и тркала за практична преносливост

Функции и придобивки на AdvancedVac 18V-8

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Правосмукалката лесно се поврзува со секој актуелен модел на алат

Универзалниот адаптер овозможува правосмукалката да се поврзе со секој актуелен алат од линијата Bosch Home & Garden. Правосмукалката чисти за време на работата, за постојано чиста средина, без потреба од дополнително чистење.

Издувајте ги лисјата и нечистотијата од тесни и тешко достапни места со леснотија – едноставно вклучете ја функцијата на дување така што ќе го закачите цревото на задниот дел од правосмукалката.

Издувајте ги лисјата и нечистотијата од тешко достапните места

Издувајте ги лисјата и нечистотијата од тесни и тешко достапни места со леснотија – едноставно вклучете ја функцијата на дување така што ќе го закачите цревото на задниот дел од правосмукалката.

Максимизирајте ја моќноста или продолжете го времето на траење

Префрлете се помеѓу моќен и еко-режим. Моќниот режим е совршен за кратки, тешки задачи, додека пак еко-режимот овозможува подолго траење за лесни и долги задачи за чистење со правосмукалка.

Префрлете се од чистење на влажни нечистотии на чистење суви нечистотии без промена на филтерот, благодарение на интегрираниот филтер со рамно превиткување. Испразнете и исплакнете за да го исчистите.

Систем со еден филтер за важни и суви нечистотии

Префрлете се од чистење на влажни нечистотии на чистење суви нечистотии без промена на филтерот, благодарение на интегрираниот филтер со рамно превиткување. Испразнете и исплакнете за да го исчистите.

Функција за пумпање/издишување

За употреба како пумпа за воздух за пумпање воздушни душеци, играчки за во вода или други слични предмети. Користете го излезот за воздух за пумпање и влезот за воздух за издишување.

Технички податоци за AdvancedVac 18V-8

Технички спецификации
Напон на батеријата
18,0 V
Макс. брзина на проток (турбина)
29 l/s
Макс. вшмукување (турбина)
92 mbar
Времетраење
4,0Ah/24 мин. (Eco)
Волумен на сад (бруто)
8 l
Тежина на машината (без батерија)
3.8 kg
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>= 2,5 Ah
Димензии на алатот (L x W x H):
376 x 278 x 295 mm
Детали за испорака: AdvancedVac 18V-8
Број на нарачка
Универзален адаптер
2 609 256 F28
Рачка
2 609 256 F31
2,2 m црево, Ø 35 mm
2 609 256 F29
1 хартиена кеса за прав
2 609 256 F68
** Понатамошно купување само во сет од 5
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06033E1000
4059952570396

Достапни додатоци

Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C
Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Компактен стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00