Алати за Home & Garden
Батериска дувалка за лисја

ALB 18 LI

ALB 18 LI
ALB 18 LI
ALB 18 LI ALB 18 LI
Практична дувалка за лисја со мала тежина
  • 18V литиум-јонска батерија за безжична слобода со времетраење до 17 минути
  • Лесен (1,8 kg) и ергономски дизајн за удобно ракување
  • До 210 km/h брзина на воздух за брза и ефикасна работа
  • Лесно расчистување лисја и остатоци од градината и дворот
  • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење

Слобода и флексибилност за ефикасно расчистување остатоци од градината

ALB 18 Li батериската градинарска дувалка овозможува флексибилност и мобилност за расчистување на градината. Ефикасната 18V литиум-јонска батерија овозможува дувалката да се користи насекаде. Лесна со само 1,8 kg со ергономска рачка за удобно ракување. Со максимална брзина на воздухот од 210 km/h, градинарската дувалка обезбедува ефикасни резултати. Има вградена Syneon Technology којашто ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност на моќноста и подолго времетраење. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

Лесно расчистување на лисјата

Лесно расчистување мали и средни градини
Лесно маневрирање околу грмушки и дрвја
Лесно расчистување на лисјата

Функции и придобивки на ALB 18 LI

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Воздушна брзина до 210 km/h за брза и ефикасна работа

Со максимална воздушна брзина од 210 km/h, градинарската дувалка дава ефективни резултати.

Технички податоци за ALB 18 LI

Технички спецификации
Напон на батеријата
18 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
1,5 Ah – 4,0 Ah
Времетраење на батеријата
до 17 мин.
Работи со капацитет на батерија
2.5 Ah
Брзина на проток на воздух
210 km/h
Време на полнење на батерија
1 ч.
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
890 x 160 x 220 mm
Тежина
1,5 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: ALB 18 LI
Број на нарачка
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06008A0302
3165140619974

Достапни додатоци

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00