Алати за Home & Garden
Перач под висок притисок

AQT 40-13

AQT 40-13
AQT 40-13
Едноставно решение за чистење околу домот и градината
  • Мултифункционална употреба благодарение на сеопфатните додатоци вклучени во опсегот на испорака
  • Моќен и ефикасен, идеален за секакви задачи за чистење околу домот
  • Одлична мобилност и практично складирање благодарение на големите тркала и прилагодливата рачка за носење што се склопува
  • Функцијата за автоматско запирање обезбедува енергетска ефикасност
  • Лесно ракување благодарение на фитинзи за брзо поврзување и интегриран држач за додатоци

Технички податоци за AQT 40-13

Технички спецификации
Моќност на моторот
1.900 W
Макс. притисок
130 bar
Макс. брзина на проток
400 l/h
Макс. температура на проток
40 °C
Тип на мотор
Серија
Тип на пумпа
3 цилиндрична
Материјал на пумпа
целосно метална
Должина на кабел
5 m
Млазници
Млазница
Млазници
Млазница за детергент под висок притисок
Млазници
Фиксна млазница
Млазници
Roto-Power млазница
Тип на рачка
На склопување
Должина на црево
6 m
Тип на црево
PVC
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
7,0 m/s²
2,0 m/s²
Measured values for noise determined according to 2000/14/EC. The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 83 dB(A); Sound power level 94 dB(A). Uncertainty K= 2 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: AQT 40-13
Број на нарачка
Bosch пиштол под висок притисок
Млазница
6 m црево под висок притисок
Фиксна млазница
Ротирачка млазница
Deluxe перач за поплочен двор (долга млазница)
Млазница за детергент под висок притисок, 550 ml
Филтер за вода
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06008A7570
3165140783590

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00