Алати за Home & Garden
Линиски ласер

Atino

Atino
Atino
Atino
Atino Atino Atino
Закачете ги омилените парчиња сами – за минимално време
 • Сè во едно: линиски ласер со интегрирано метро за лесно закачување, израмнување и мерење
 • Направете сè сами: лесно израмнете ги предметите на ѕид без дополнителна помош
 • Брз и флексибилен: лепливата подлога или игличките овозможуваат ласерот да се фиксира на различни површини
 • Израмнете или закачете слики, полици, огледала, рачки или закачалки, па дури и ТВ
 • Вертикално или хоризонтално нивелирање во сите насоки (0°, 90°, 180°, 270°); метро од 1,5 m

Не чекајте некој да ви помогне – лесно и флексибилно израмнување на омилените предмети за кратко време

Закачувањето предмети без дополнителна помош стана лесно. Atino ги содржи сите важни функции на линиски ласер и има интегрирано метро од 1,5 m. Иновативната леплива подлога може да се фиксира на мазни и нечувствителни површини, како што се плочки и мермер. Кога станува збор за рапави површини или тапети, плочата со двете мали иглички е идеално решение за прицврстување. Може да се користи за широк спектар на задачи: без разлика дали станува збор за израмнување или закачување слики или полици, поставување закачалки или рачки, или прераспределба на предмети – Atino е сè што ви треба. Овозможува вертикално или хоризонтално нивелирање со интуитивен LED индикатор и нуди точност на видливата ласерска линија од ± 0,3°**.

Закачете ги омилените парчиња сами

Иглички за флексибилно фиксирање на тапети и рапави површини
Брзо и лесно вертикално или хоризонтално нивелирање
Леплива подлога за флексибилно прикачување на рамни површини
Немате потреба од помош
Сè во едно: линиски ласер со интегрирано метро
Прецизно израмнување благодарение на LED индикаторот

Технички податоци за Atino

Технички спецификации
Работен опсег, ласерска линија
1.7 m
Работен опсег, метро
1.5 m
Ласерска диода
630 – 650 nm
Класа на ласер
2
Прецизност**
± 0,3°
Тежина
0.26 kg
Батерија
1 x 1,5V LR6 (AA)
Димензии на алатот (L x W x H):
124 x 115 x 62 mm

Преглед на цените и деталите за испорака

Atino Set
Atino Set
Број на нарачка: 0603663A01
EAN-код: 4059952563619
 • 1 x 1,5 V LR6 (AA)
 • 6 x лепливи подлоги
 • заштитен капак за гелна подлога
 • подлога за иглички со 2 иглички
 • Краток прирачник
 • Картон
Atino
Atino
Основна
Број на нарачка: 0603663A00
EAN-код: 3165140967846
 • 1 x 1,5 V LR6 (AA)
 • 1 x леплива подлога
 • заштитен капак за гелна подлога
 • подлога за иглички со 2 иглички
 • Краток прирачник
 • Картон

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00