Алати за Home & Garden
Батериски алат за брусење и полирање со диск
Easy

CurvSander 12

EasyCurvSander 12
EasyCurvSander 12
Безжично, практично и флексибилно брусење и полирање рамни и криви површини
  • Со 3 ротирачки, подвижни дискови за брусење и полирање на рамни, криви и заоблени површини
  • Електронското избирање брзина овозможува совршена брзина за задачата и материјалот
  • Долготрајна брусна мрежа за висока стапка на отстранување на материјал и одличен квалитет на површината
  • Ниски вибрации, ниска бучава и екстракција на прашина за удобно и почисто работење
  • Идеална за тврдо дрво, меко дрво, лакирани површини, метал и кожа
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење
  • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати

Идеално за безжично брусење и полирање на мали и средни, рамни и криви површини

Ви го претставуваме EasyCurvSander 12, првиот безжичен алат за брусење и полирање со диск. Искусете непречено работење со три ротирачки подвижни дискови за брусење и полирање на рамни, криви и заоблени површини. Неговите долготрајни брусни мрежи обезбедуваат високи стапки на отстранување на материјалот и одличен квалитет на површината за широк спектар на примени. Брзината на работа за секој материјал и работа може да се усогласи благодарение на eлектронското избирање брзина. Уживајте во ниски вибрации и ниско ниво на бучава за време на работата. Додатокот за екстракција на прашина помага да се одржи работната површина почиста. За брусење и полирање на тврдо дрво, меко дрво, лакирани површини, метал и кожа. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

Флексибилно брусење и полирање со безжична слобода

Брусење рамни, криви и заоблени дрвени површини, на пр. лежалки за градина
Брусење рамни, криви и заоблени дрвени површини, на пр. столици
Брусење рамни, криви и заоблени дрвени површини, на пр. маси од дрвени трупци
Совршено за брусење рамни, криви и заоблени метални површини, како што се скари
Намалување на прашината на работната површина со додатокот за екстракција на прашина
Идеална за лесно полирање дрвени површини обложени со восок, на пр. маси
Одлична за полирање криви и заоблени површини, на пр. возила
Полирање кожни предмети, како што се обувки

Функции и придобивки на EasyCurvSander 12

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Брза и лесна промена на брусни мрежи и сунѓери за полирање

Со системот со велкро лепенка можете брзо и лесно да ги отстраните и замените брусните мрежи и сунѓерите за полирање. Едноставно извлечете ја мрежата или сунѓерот и притиснете ја нивната замена на брусниот диск.

Брусењето и полирањето комплицирани делови за обработка е лесно благодарение на трите ротирачки, подвижни дискови коишто ги подесуваат работните агли за да се прилагодат на рамни, криви или заоблени површини. Секој диск може лесно да се извади без употреба на алат за да се замени или за да се отстрани кога се обработува помал дел и нема потреба од толку дискови.

Идеални за брусење и полирање рамни, криви и заоблени површини

Брусењето и полирањето комплицирани делови за обработка е лесно благодарение на трите ротирачки, подвижни дискови коишто ги подесуваат работните агли за да се прилагодат на рамни, криви или заоблени површини. Секој диск може лесно да се извади без употреба на алат за да се замени или за да се отстрани кога се обработува помал дел и нема потреба од толку дискови.

Намалување на прашината за почиста работна површина

Едноставно прицврстете го додатокот за екстракција на прашина на алатот и поврзете со правосмукалка за помалку прашина и почиста работна површина.

Добијте подобри резултати со Bosch Electronic – едноставно стиснете го прекинувачот за да ја достигнете посакуваната брзина за секоја примена и материјал.

Прилагодливи брзини за секоја задача

Добијте подобри резултати со Bosch Electronic – едноставно стиснете го прекинувачот за да ја достигнете посакуваната брзина за секоја примена и материјал.

Паметна заштита за долг работен век на батеријата

Bosch Electronic Cell Protection (ECP) спречува преоптоварување, прегревање и длабоки празнења на литиум-јонската батерија за долг работен век.

Електронското избирање брзина овозможува поставување прецизно ограничување на максималната брзина за да одговара на разни материјали и примени.

Прилагодувања на брзината за разни задачи

Електронското избирање брзина овозможува поставување прецизно ограничување на максималната брзина за да одговара на разни материјали и примени.

Без неочекувани прекини

Индикаторот за ниво на наполнетост го прикажува нивото на наполнетост на батеријата за непречена работа.

Технички податоци за EasyCurvSander 12

Технички спецификации
Напон на батеријата
12 V
Компатибилност на батеријата
12V POWER FOR ALL
Дијаметар на брусна подлога (3x)
38 mm
Ротации на дискот во минута
1.800 врт./мин.
Димензии на алат (должина x ширина x висина)
295 x 180 x 100 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 62 dB(A); Sound power level 73 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyCurvSander 12
Број на нарачка
Екстракција на прашина
2 609 256 D57
9 x брусни мрежи (гранулација: 3 x 80; 3 x 180; 3 x 320)
3 x сунѓери за полирање
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06039C9003
4053423224658

Достапни додатоци

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00