Алати за Home & Garden
Батериска NanoBlade пила
Easy

Cut 12

EasyCut 12
EasyCut 12
EasyCut 12 EasyCut 12
Лесни и слободни засеци – во домот или во градината
  • NanoBlade технологијата овозможува лесно сечење без вибрации
  • Употреба на сечила за пила без потреба од одржување: без подмачкување, острење или затегнување
  • SDS овозможува брза и лесна промена на сечила за пила без клуч
  • Лесно слободно сечење во дрво, дрвени материјали и пластика
  • Безжичната мобилност нуди слободно движење; јамка за едноставно складирање
  • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење

EasyCut 12 NanoBlade пилата го прави сечењето полесно од кога било претходно

Дизајнирана е за употреба со NanoBlades, овозможувајќи лесно сечење и без вибрации, овие сечила за пила може да се користат без подмачкување, острење или затегнување. Овој алат е направена за слободно, директно и кратко сечење во домот или надвор, во дрво и пластика до 65 mm. Опремен со SDS, овозможува брзо и лесно менување на сечилото за пилата без клуч. Нудејќи безжична мобилност, овој алат вклучува и висечка јамка за едноставно складирање. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

Лесни и слободни засеци – во домот или во градината

Лесно, слободно сечење во домот или во градината

Одлична за кастрење гранки
Идеална за слободни засеци во дрво
SDS за брза и лесна промена на сечила

Функции и придобивки на EasyCut 12

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Прилагодливи брзини за секоја задача

Добијте подобри резултати со Bosch Electronic – едноставно стиснете го прекинувачот за да ја достигнете посакуваната брзина за секоја примена и материјал.

SDS е систем за поставување додатоци што овозможува брзо и лесно менување на сечилото за пила без клуч и обезбедува сечилата автоматски да се затегнуваат кога ќе се затвори капакот.

Брза и лесна промена на сечило за пила

SDS е систем за поставување додатоци што овозможува брзо и лесно менување на сечилото за пила без клуч и обезбедува сечилата автоматски да се затегнуваат кога ќе се затвори капакот.

Syneon Technology: подолго времетраење

Syneon Technology постојано ги анализира потребите за напојување и извлекува онолку енергија колку што е потребно од батеријата, за оптимална моќност при тешки задачи и максимална издржливост при полесни задачи.

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Компактни, лесни и секогаш подготвени

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Паметна заштита за долг работен век на батеријата

Bosch Electronic Cell Protection (ECP) спречува преоптоварување, прегревање и длабоки празнења на литиум-јонската батерија за долг работен век.

Мекиот дел за држење овозможува удобно ракување со алатот и подобра контрола, корисно за задачите за кои е потребна подолга употреба на алатот.

Подобро држење за удобност и контрола

Мекиот дел за држење овозможува удобно ракување со алатот и подобра контрола, корисно за задачите за кои е потребна подолга употреба на алатот.

Технички податоци за EasyCut 12

Технички спецификации
Напон на батеријата
12 V
Капацитет на батерија
2,5 Ah
Брзина без оптоварување
0 – 4.100 врт./мин.
Подножје
Челично
Длабочина на сечење во дрво
65 mm
Длабочина на сечење во пластика
30 mm
Димензии на алат (должина x ширина x висина)
330 x 168 x 72 mm
Тежина на машината
0,7 kg
Брзина без оптоварување, од
0 врт./мин.
Брзина без оптоварување, до
4.100 врт./мин.
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Сечење дрво со пила
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 75 dB(A); Sound power level 86 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyCut 12
Број на нарачка
nanoBLADE Wood Speed 65
2 609 256 D86
Место за складирање
Проѕирен заштитен капак за сечило за пила
1 600 A00 J6Z
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06033C9001
3165140830812

Достапни додатоци

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00