Батериски тример за трева
Easy

GrassCut 18

EasyGrassCut 18
EasyGrassCut 18
За лесно кастрење – брзи резултати со безжична слобода
  • Избалансиран и лесен дизајн за едноставно и удобно ракување
  • Лесната функција на кастрење рабови овозможува кастрење рабови со еден допир и завртување на рачката
  • Полуавтоматската макара ја намалува потребата за рачно подесување
  • Доволно моќен да ги искастри рабовите на најмногу шест тениски игралишта со едно полнење
  • Идеален за косење трева и плевел, косење тревници и кастрење рабови

Идеален избор за брзо и лесно кастрење со безжична слобода

Уживајте во удобно и практично кастрење на тревникот со батерискиот EasyGrassCut 18-26. Добро избалансиран и лесен, нуди лесно ракување и слобода за движење без кабел. Неговата лесна функција на кастрење рабови на горната рачка го олеснува менувањето од косење во кастрење рабови со едноставно притискање на копче. Полуавтоматската макара на алатот го распределува конецот со секое отпуштање на копчето. Со целосно наполнета батерија, тримерот може да ги искастри рабовите на најмногу шест тениски игралишта во едно движење.

Безжично, удобно ракување

Средени рабови покрај патеки и ѕидови
Практично кастрење околу растенија и дрвја
Достигнете тесни места или ќошеви
Избалансираниот и лесен тример е едноставен за ракување, особено за подолга употреба
Полуавтоматската макара овозможува постојана безгрижна работа

Функции и придобивки на EasyGrassCut 18

Избалансираниот и лесен дизајн на тримерот го олеснува маневрирањето и го намалува заморот за време на подолга употреба.

Избалансиран и лесен за едноставно ракување

Избалансираниот и лесен дизајн на тримерот го олеснува маневрирањето и го намалува заморот за време на подолга употреба.

Лесна функција на кастрење рабови за промена од косење на кастрење рабови без да треба да се наведнете. Едноставно притиснете го копчето на горната рачка и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Префрлете се на кастрење рабови со еден допир и завртување

Лесна функција на кастрење рабови за промена од косење на кастрење рабови без да треба да се наведнете. Едноставно притиснете го копчето на горната рачка и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Полуавтоматската макара го распределува конецот при секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата. Ова обезбедува оптимална должина на конецот за сечење за непрекинато и безгрижно сечење.

Непречен тек на сечење

Полуавтоматската макара го распределува конецот при секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата. Ова обезбедува оптимална должина на конецот за сечење за непрекинато и безгрижно сечење.

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Технички податоци за EasyGrassCut 18

Технички спецификации
Тип на батерија
Литиум-јонска
Компатибилен тип на батерија
Литиум-јонска
Работи со капацитет на батерија
2.5 Ah
Напон на батеријата
18,0 V
Компатибилен напон на батерија
18,0 V
Време на полнење на батерија
1 ч.
Време на полнење на батерија
60 мин.
Дијаметар на сечење
26 cm
Систем за косење
Полуавтоматска линиска распределба
Тежина
2,1 kg
Макара, дебелина на конец
1,6 mm
Макара, должина на конец
4 m
Димензии на алатот (L x W x H):
1160 x 280 x 320 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 69 dB(A); Sound power level 81 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).

Преглед на цените и деталите за испорака

EasyGrassCut 18-26
EasyGrassCut 18-26
Број на нарачка: 06008C1C00
EAN-код: 3165140942874
Види детали за испорака
  • 1 комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
  • Полнач AL 1830 CV (1 600 A00 5B3)
EasyGrassCut 18
EasyGrassCut 18
Без комплет за батерии и полнач
Број на нарачка: 06008C1C01
EAN-код: 3165140963251
Види детали за испорака
  • Картонска кутија

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V и 18V батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00