Алати за Home & Garden
Батериски тример за трева
Easy

GrassCut 18V-26

EasyGrassCut 18V-26
EasyGrassCut 18V-26
EasyGrassCut 18V-26
EasyGrassCut 18V-26 EasyGrassCut 18V-26 EasyGrassCut 18V-26
За лесно кастрење – брзи резултати со безжична слобода
  • Избалансиран и лесен дизајн за едноставно и удобно ракување
  • Функцијата EdgeSimple овозможува кастрење рабови со еден допир и завртување на рачката
  • Полуавтоматската макара ја намалува потребата за рачно подесување
  • Доволно моќен да ги искастри рабовите на најмногу шест тениски игралишта со едно полнење
  • Идеален за косење трева и плевел, косење тревници и кастрење рабови
  • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергија за оптимална ефикасност и подолго време на работа

Идеален избор за брзо и лесно кастрење со безжична слобода

Уживајте во удобно и практично кастрење на тревникот со батерискиот EasyGrassCut 18V-26. Добро избалансиран и лесен, нуди лесно ракување и слобода за движење без кабел. Неговата функција EdgeSimple на горната рачка го олеснува менувањето од косење во кастрење рабови со едноставно притискање на копче и вртење на алатот на опцијата за кастрење рабови. Полуавтоматската макара на алатот го распределува конецот со секое отпуштање на копчето. Со целосно наполнета батерија, тримерот може да ги искастри рабовите на најмногу шест тениски игралишта во едно движење. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

Безжично, удобно ракување

Средени рабови покрај патеки и ѕидови
Практично кастрење околу растенија и дрвја
Достигнете тесни места или ќошеви
Избалансираниот и лесен тример е едноставен за ракување, особено за подолга употреба
Полуавтоматската макара овозможува постојана безгрижна работа

Функции и придобивки на EasyGrassCut 18V-26

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Избалансиран и лесен за едноставно ракување

Избалансираниот и лесен дизајн на тримерот го олеснува маневрирањето и го намалува заморот за време на подолга употреба.

Лесна функција на кастрење рабови за промена од косење на кастрење рабови без да треба да се наведнете. Едноставно притиснете го копчето на горната рачка и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Префрлете се на кастрење рабови со еден допир и завртување

Лесна функција на кастрење рабови за промена од косење на кастрење рабови без да треба да се наведнете. Едноставно притиснете го копчето на горната рачка и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Непречен тек на сечење

Полуавтоматската макара ја елиминира потребата за рачно подесување или потчукнување со распределба на конецот при секое отпуштање на копчето.

Зголемена удобност при кастрење и помало оптоварување на долниот дел од грбот.

Прилагодлива секундарна рачка

Зголемена удобност при кастрење и помало оптоварување на долниот дел од грбот.

Не кастрете ги дрвјата или лалињата

Штитникот на растенијата внимателно ги заштитува дрвјата и растенијата од системот за сечење кога се сечат одблиску.

Технички податоци за EasyGrassCut 18V-26

Технички спецификации
Работи со капацитет на батерија
2.5 Ah
Препорака за батерија
>= 2,0 Ah
Време на полнење на батерија
60 мин.
Систем за сечење со конец
Полуавтоматски
Дијаметар на сечење (конец)
26 cm
Дебелина на линија
1,6 mm
Тежина
2,2 kg
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Димензии на алатот (L x W x H):
1160 x 280 x 320 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 74 dB(A); Sound power level 82 dB(A). Uncertainty K= 2,5 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyGrassCut 18V-26
Број на нарачка
1 комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Полнач AL 1830 CV
1 600 A00 5B3
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06008C1C03
3165140973373

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Компактен стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)
Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C
Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00