Алати за Home & Garden
Тример за трева
Easy

GrassCut 23

EasyGrassCut 23
EasyGrassCut 23
EasyGrassCut 23
EasyGrassCut 23 EasyGrassCut 23 EasyGrassCut 23
Удобен и лесен дизајн за импресивни резултати без напор
  • Лесен и избалансиран дизајн, идеален за едноставно и удобно ракување
  • Полуавтоматската макара ја намалува потребата за рачно подесување
  • Висококвалитетна завршница, моќен мотор и силен, издржлив конец за идеални резултати
  • Идеално за косење трева и плевел, косење тревници и кастрење рабови

Лесен и моќен тример за идеални резултати

EasyGrassCut 23 е удобен, практичен и лесен тример за трева со кабел. Има избалансирана мала тежина за лесно ракување и маневрирање, намалувајќи го заморот на корисникот, особено при подолга употреба. Полуавтоматската макара го распределува конецот со секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата. Ова овозможува континуирано, непречено и безгрижно кастрење. Висококвалитетната завршница на алатот, во комбинација со моќен мотор и издржлив конец за сечење, обезбедува идеални резултати и долг век на траење на перформансите.

Совладување на сите видови примени.

Лесно кастрење околу растенија и дрвја
Кастрење рабови покрај патеки и ѕидови
Достигнете тесни места или ќошеви

Функции и придобивки на EasyGrassCut 23

Урамнотежениот и лесен дизајн на тримерот го олеснува маневрирањето и го намалува заморот при продолжена употреба.

Балансиран и лесен за лесно ракување

Урамнотежениот и лесен дизајн на тримерот го олеснува маневрирањето и го намалува заморот при продолжена употреба.

Непречен тек на сечење

Полуавтоматската макара го распределува конецот при секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата. Ова обезбедува оптимална должина на конецот за сечење за непрекинато и безгрижно сечење.

Зголемена удобност при кастрење и помало оптоварување на долниот дел од грбот.

Прилагодлива секундарна рачка

Зголемена удобност при кастрење и помало оптоварување на долниот дел од грбот.

Не кастрете ги дрвјата или лалињата

Штитникот на растенијата внимателно ги заштитува дрвјата и растенијата од системот за сечење кога се сечат одблиску.

Технички податоци за EasyGrassCut 23

Технички спецификации
Моќност на моторот
280 W
Систем за сечење со конец
Полуавтоматски
Дијаметар на сечење (конец)
23 cm
Тежина
2,0 kg
Брзина на косење
12.500 врт./мин.
Макара
1,6 mm x 4 m
Димензии на алатот (L x W x H):
1160 x 280 x 320 mm
Детали за испорака: EasyGrassCut 23
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06008C1H01
3165140943062

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00