Алати за Home & Garden
Тример за трева
Easy

GrassCut 26

EasyGrassCut 26
EasyGrassCut 26
EasyGrassCut 26
EasyGrassCut 26 EasyGrassCut 26 EasyGrassCut 26
За лесно кастрење – 26 cm ширина на сечење за брзи резултати
  • Лесен и избалансиран дизајн, идеален за едноставно и удобно ракување
  • Полуавтоматската макара ја намалува потребата за рачно подесување
  • Висококвалитетна завршница, моќен мотор и силен, издржлив конец за идеални резултати
  • Идеално за косење трева и плевел, косење тревници и кастрење рабови

Идеален избор за удобно кастрење и брзи резултати

Лесниот EasyGrassCut 26 е наменет за удобна и практична употреба. Има избалансирана мала тежина за лесно ракување и маневрирање, намалувајќи го заморот на корисникот, особено при подолга употреба. Полуавтоматската макара на тримерот го распределува конецот со секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата за континуирано, непречено и безгрижно кастрење. Висококвалитетната завршница на алатот, во комбинација со моќен мотор и издржлив конец за сечење, обезбедува идеални резултати и долг век на траење на перформансите.

Избалансиран и лесен тример за едноставно ракување, особено за подолга употреба.
Полуавтоматската макара го распределува конецот со секое отпуштање на копчето и со тоа ја намалува потребата за рачно подесување или потчукнување на главата.
Висококвалитетната завршница, моќниот мотор и издржливиот конец за сечење обезбедуваат идеални перформанси и работен век.

Лесен за едноставна работа во градината

Достигнете тесни места или ќошеви
Лесно кастрење околу растенија и дрвја
Кастрење рабови покрај патеки и ѕидови

Функции и придобивки на EasyGrassCut 26

Урамнотежениот и лесен дизајн на тримерот го олеснува маневрирањето и го намалува заморот при продолжена употреба.

Балансиран и лесен за лесно ракување

Урамнотежениот и лесен дизајн на тримерот го олеснува маневрирањето и го намалува заморот при продолжена употреба.

Непречен тек на сечење

Полуавтоматската макара го распределува конецот при секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата. Ова обезбедува оптимална должина на конецот за сечење за непрекинато и безгрижно сечење.

Зголемена удобност при кастрење и помало оптоварување на долниот дел од грбот.

Прилагодлива секундарна рачка

Зголемена удобност при кастрење и помало оптоварување на долниот дел од грбот.

Не кастрете ги дрвјата или лалињата

Штитникот на растенијата внимателно ги заштитува дрвјата и растенијата од системот за сечење кога се сечат одблиску.

Технички податоци за EasyGrassCut 26

Технички спецификации
Моќност на моторот
280 W
Дијаметар на сечење (конец)
26 cm
Тежина
2,0 kg
Брзина на косење
12.500 врт./мин.
Макара
1,6 mm x 4 m
Димензии на алатот (L x W x H):
1160 x 280 x 320 mm
Детали за испорака: EasyGrassCut 26
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06008C1J01
3165140961769

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00