Алати за Home & Garden
Батериска комбинирана дупчалка со две брзини
Easy

Impact 12

EasyImpact 12
EasyImpact 12
EasyImpact 12
EasyImpact 12 EasyImpact 12 EasyImpact 12
Батериската дупчалка е неверојатно лесна за употреба и нуди исклучителна удобност
  • Интуитивен прстен за прилагодување за автоматско менување на брзините за да одговара на секоја работа
  • Промена на насоката на ротирање со еден клик со едноставен прекинувач, означен со LED светилка
  • Моќна, компактна и цврста благодарение на електромоторот без четки
  • Навртување; дупчење во дрво и метал; ударно дупчење во цигла и варовник
  • Автоматското поставување на насоката по мирување спречува стартување во погрешна насока
  • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење

Неверојатно лесна употреба благодарение на високо интуитивниот кориснички интерфејс

Оваа батериска комбинирана дупчалка е исклучително интуитивна и практична. Режимите на примена може да се изберат преку прстенот за прилагодување; интегрираниот менувач автоматски ќе ги менува брзините по потреба. Насоките на ротација може да се менуваат преку неговиот иновативен систем на прекинувачи со еден клик; LED индикаторското светло ја покажува избраната насока пред да започнете. Неговиот електромотор без четки обезбедува моќност и издржливост, правејќи го цврст и компактен алат. EasyImpact 12 е интуитивен, вистински избор за навртување, дупчење во дрво и метал и ударно дупчење во цигли и варовник. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

Лесно дупчење и навртување

Идеална за дупчење во дрво
Лесно дупчење во ѕидана конструкција
Навртување за лесна монтажа на мебел

Функции и придобивки на EasyImpact 12

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Менувањето на насоката на ротација никогаш не било полесно

Иновативниот систем на прекинувач со еден клик овозможува промена на насоките на ротација за дупчење или навртување со еден едноставен клик. LED индикаторот ја покажува избраната насока – погрешните стартувања се речиси невозможни.

Едноставно изберете го режимот на работа – навртување, дупчење или ударно дупчење – преку прстенот за прилагодување со интуитивни икони и алатот автоматски ќе ја постави соодветната брзина. Поставките на вртежниот момент можат лесно да се прилагодат за секоја работа за навртување.

Менувањето на режимите на работа никогаш не било полесно

Едноставно изберете го режимот на работа – навртување, дупчење или ударно дупчење – преку прстенот за прилагодување со интуитивни икони и алатот автоматски ќе ја постави соодветната брзина. Поставките на вртежниот момент можат лесно да се прилагодат за секоја работа за навртување.

Издржливост и моќност

Електромоторот без четки нуди значително подолг работен век со поголема моќност. Електронски управуван, ја намалува топлината, работи бесконтактно, без абење и со максимална ефикасност, додека неговата компактност овозможува полесна употреба на алатот.

Технички податоци за EasyImpact 12

Технички спецификации
Напон на батеријата
12,0 V
Капацитет на батерија
2,0 Ah
Брзина без оптоварување (1-ва брзина / 2-ра брзина)
0 – 400 / 1.300 врт./мин.
Макс. вртежен момент
30,0 Nm
Поставки за вртежен момент
12
Макс. брзина на удар
19.500 цик./мин.
Стезна глава за дупчалка
10-mm стезна глава без клуч
Тежина на машината со батерија
1,00 kg
Компатибилност на батеријата
12V POWER FOR ALL
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Дијаметар на завртка до
6 mm
Дијаметар на дупчење во челик
8 mm
Дијаметар на дупчење во дрво
20 mm
Дијаметар на дупчење во ѕид
6 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Дупчење во метал
2,5 m/s²
1,5 m/s²
Ударно дупчење во бетон
19,0 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 85 dB(A); Sound power level 96 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyImpact 12
Број на нарачка
Бургија за одвртувач
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06039B6106
4053423224849

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Батерија за сите Home & Garden алати во POWER FOR ALL 12V системот

Погодност и моќност во движење – Bosch PBA 12V 2.5Ah O-B батеријата нуди флексибилност во домот или градината. Завршете ги речиси сите „направи сам“ проекти со едно полнење. Оваа батерија со врвни перформанси има долго време на траење и е компатибилна со 12V POWER FOR ALL системот.

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)
GAL 12V-20

GAL 12V-20

Ги полни сите Bosch Home & Garden 12V батерии

GAL 12V-20

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00