Алати за Home & Garden
Батериска дупчалка/одвртувач
Easy

Impact 1200

EasyImpact 1200
EasyImpact 1200
EasyImpact 1200
EasyImpact 1200 EasyImpact 1200 EasyImpact 1200
Практичен алат за сите мали проекти
 • Компактен, лесен дизајн со моќни перформанси
 • Избор на вртежен момент со 20 нивоа, поставки за дупчење и ударно дупчење
 • Тело од 10 mm и стезна глава со единечен навој за лесна промена на битови за завртување и дупчење
 • LED светилката го осветлува работниот простор за добра видливост дури и во темни ќошеви
 • Дупчење во дрво и метал, ударно дупчење во ѕидана конструкција и стандардни задачи за навртување
 • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати

Практичен батериски и моќен алат за лесно завршување на малите задачи

Малите проекти со дупчење стануваат поедноставни - EasyImpact 1200 е практично помагало за лесна работа во куќата. Неговиот компактен дизајн со мала тежина е лесен за ракување без да се загрозат перформансите. Изберете помеѓу брзо дупчење и ударно дупчење или моќно навртување со 20 нивоа на вртежен момент така што ќе одговараат на големината и материјалот на завртката за секоја задача. LED работното светло го осветлува работниот простор за добра видливост дури и во темни места. Оваа дупчалка е наменета за дупчење дупки во дрво и метал, ударно дупчење во ѕидни конструкции и општи примени со навртување. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

За навртување, дупчење и ударно дупчење

Компактен и лесен дизајн за навртување над ниво на глава
Совршен за ударно дупчење во ѕидана конструкција
Поставки за вртежен момент за навртување во дрво
Идеална за дупчење во дрво
Вистински избор за дупчење во метал
Навртување во темни ќошеви

Функции и придобивки на EasyImpact 1200

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Два брзини за постојана оптимална јачина

Менувачот со 2 брзини овозможува да изберете соодветната јачина за секоја работа. Неговата прва мала брзина е идеална за завртување и дупчење поголеми дијаметри, додека втората брзина овозможува брз напредок при дупчење мали дијаметри.

20 фази на вртежен момент за максимална прецизност: изберете го посакуваниот вртежен момент на прстенот за претходно поставување за индивидуални прилагодувања на различни материјали.

Прецизност со леснотија

20 фази на вртежен момент за максимална прецизност: изберете го посакуваниот вртежен момент на прстенот за претходно поставување за индивидуални прилагодувања на различни материјали.

Брзо и лесно дупчење и промена на битови

Дизајнот на стезната глава со едно навртување во комбинација со автоматското заклучување на вретеното овозможува работа со една рака и брзо и лесно дупчење и промена на битови.

Интегрираното работно светло има вградени моќни LED диоди коишто го осветлуваат определениот работен простор и овозможуваат работа во темни места и ќошеви.

Моќно осветлување за јасна видливост

Интегрираното работно светло има вградени моќни LED диоди коишто го осветлуваат определениот работен простор и овозможуваат работа во темни места и ќошеви.

Технички податоци за EasyImpact 1200

Технички спецификации
Напон на батеријата
12.0 V
Компатибилност на батеријата
12V POWER FOR ALL
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Капацитет на батерија
1,5 Ah
Брзина без оптоварување (1-ва брзина / 2-ра брзина)
0 – 400 / 1.500 врт./мин.
Макс. вртежен момент
30 Nm
Поставки за вртежен момент
20
Макс. брзина на удар
22.500 цик./мин.
Стезна глава за дупчалка
10-mm стезна глава без клуч
Дијаметар на завртка до
6 mm
Дијаметар на дупчење во челик
8 mm
Дијаметар на дупчење во дрво
20 mm
Дијаметар на дупчење во ѕид
6 mm
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
232 x 209 x 64 mm
Тежина на машината со батерија
1,10 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Дупчење во метал
0,0 m/s²
1,5 m/s²
Ударно дупчење во бетон
20,0 m/s²
1,5 m/s²
Завртување
0,0 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyImpact 1200
Број на нарачка
Бургија за одвртувач
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06039D3103
4053423224900

Достапни додатоци

GAL 12V-20

GAL 12V-20

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 12 V

GAL 12V-20
Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот од 12 V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00