Алати за Home & Garden
Батериско работно светло (без батерија и полнач)
Easy

Lamp 12

EasyLamp 12
EasyLamp 12
Мала и лесна џебна светилка со голема долготрајност
  • Оптимално осветлување и енергетска ефикасност со Power LED 1W
  • Долго времетраење до 700 минути: завршете неколку задачи со долготрајната светлина
  • Работи на 12V POWER FOR ALL батерија
  • За внатрешни или надворешни работни површини, темни ќошеви или додека одите во темница
  • Лесна за употреба со оптимизирана тежина и едноставна функција за вклучување
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Осветлете го патот – мала и лесна џебна светилка за долготрајно осветлување

Уживајте во долготрајната светлина во мракот со малата и лесна џебна батериска светилка EasyLamp 12. Искусете оптимално осветлување со неговата моќност LED 1W. Долгото работење на светилката до 700 минути ги одржува работните области видливи додека не заврши работата. Компатибилноста на POWER FOR ALL овозможува користење на една батерија и полнач низ целиот 12 V Home & Garden систем со алати. Нејзиниот едноставен, ергономски дизајн ја прави лесна за употреба и удобна за ракување. Користете ја оваа светилка во внатрешни или надворешни работни области, затемнети места или додека одите во темница. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

Удобно осветлување за совршени резултати

Силно осветлување на работната површина
Ергономски дизајн за удобност

Функции и придобивки на EasyLamp 12

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Осветлете големи површини со силна светлина

Осветлете големи површини со силна светлина благодарение на моќното и енергетски ефикасно LED светло со моќност од 1W.

Компактниот дизајн со мала тежина и едноставната функција за вклучување-исклучување нудат лесно и интуитивно ракување.

Лесно и интуитивно ракување

Компактниот дизајн со мала тежина и едноставната функција за вклучување-исклучување нудат лесно и интуитивно ракување.

Долга издржливост

Долга издржливост до 700 минути – секогаш подготвена за употреба во секунда.

Технички податоци за EasyLamp 12

Технички спецификации
Напон на батеријата
12,0 V
Капацитет на батерија
1,5 Ah
Макс. време на осветлување
700 мин.
Светлосна моќност
110 lm
Тежина (без батерија)
0,3 kg
Тип на батерија
null Ah
Тип на батерија
null ч.
Компатибилност на батеријата
12V POWER FOR ALL
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Детали за испорака: EasyLamp 12
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06039A1008
3165140896603

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Батерија за сите Home & Garden алати во POWER FOR ALL 12V системот

Погодност и моќност во движење – Bosch PBA 12V 2.5Ah O-B батеријата нуди флексибилност во домот или градината. Завршете ги речиси сите „направи сам“ проекти со едно полнење. Оваа батерија со врвни перформанси има долго време на траење и е компатибилна со 12V POWER FOR ALL системот.

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00