Алати за Home & Garden
Правосмукалка за сува екстракција
Easy

Vac 12

EasyVac 12
EasyVac 12
Моќна батериска рачна правосмукалка за широк спектар на примени
 • Претворете ја во чистач за подови со продолжните цевки и млазницата за под
 • Долготрајна работа и постојана моќ на вшмукување со едно полнење на батеријата
 • Набраниот филтер и претфилтерот ги штитат внатрешните компоненти од прашина
 • Млазница за тесни простори за чистење на тешко достапните места
 • Додатокот четка-млазница служи за темелно чистење теписи и рапави површини
 • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати

Повеќенаменско и лесно решение за едноставно безжично чистење во тешко достапни места

Со дизајн со мала тежина и безжична слобода, оваа повеќенаменска правосмукалка е одличен избор за чистење на суви нечистотии насекаде. Приклучните продолжни цевки и подната млазница лесно го претвораат овој рачен уред за чистење во правосмукалка за под. Млазницата за тесни простори навлегува длабоко во тешко достапните места за темелно чистење, додека нејзиниот додаток со четка ги чисти грубите и нерамни површини. Неговиот рамно-набран филтер и претфилтер ги штитат внатрешните делови од прашина. Уживајте во веродостојното време на работа и константната моќност на вшмукување кои се овозможуваат со едно полнење на батеријата. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Темелно чистење на различни простории

Вклучува додатоци за чистење подови
Млазницата служи за чистење мали и тесни простори
Четката-млазница темелно чисти текстил и нерамни површини (цревото не е вклучено)
Лесно закачете ја правосмукалката и додатоците на ѕид (држачот за ѕид не е вклучен)

Функции и придобивки на EasyVac 12

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Намалено запушување за поголема моќност на вшмукување

Претфилтерот го заштитува рамниот набран филтер за да ја зголеми неговата издржливост и да го намали запушувањето. Овој дополнителен заштитен слој може лесно да се исчисти.

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Компактни, лесни и секогаш подготвени

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Паметна заштита за долг работен век на батеријата

Bosch Electronic Cell Protection (ECP) спречува преоптоварување, прегревање и длабоки празнења на литиум-јонската батерија за долг работен век.

Мекиот дел за држење овозможува удобно ракување со алатот и подобра контрола, корисно за задачите за кои е потребна подолга употреба на алатот.

Подобро држење за удобност и контрола

Мекиот дел за држење овозможува удобно ракување со алатот и подобра контрола, корисно за задачите за кои е потребна подолга употреба на алатот.

Технички податоци за EasyVac 12

Технички спецификации
Напон на батеријата
12 V
Компатибилност на батеријата
12V POWER FOR ALL
Капацитет на батерија
2,0 Ah
Макс. притисок на вентилација (турбина)
5 kPa
Макс. брзина на проток (турбина)
1 l/s
Времетраење
2,5Ah/22 мин.
Волумен на сад (бруто)
0.38 l
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
419 x 236 x 152 mm
Тежина на машината со батерија
1,00 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
0,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyVac 12
Број на нарачка
Четка-млазница
1 619 PA9 896
Млазница за пукнатини
1 619 PA9 897
Подна млазница
1 619 PA9 899
2 продолжни цевки
1 619 PA9 898
Единица за филтрирање
2 607 432 046
Држач за додаток
1 619 PA9 901
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06033D0000
3165140850568

Достапни додатоци

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00