Алати за Home & Garden
Правосмукалка за сува екстракција
Easy

Vac 3

EasyVac 3
EasyVac 3
Чистете во движење со оваа практична, пренослива правосмукалка
  • Едноставна за транспорт и складирање благодарение на компактниот, лесен дизајн
  • Сите додатоци се прикачени за правосмукалката за практично складирање
  • Автоматски се вклучува и исклучува кога се користи со електричен алат
  • Чистење суви материјали во автомобилот, дома или за време на сечење со пила и брусење

Преносливата правосмукалка, лесна за употреба, е идеална за чистење суви нечистотии каде и да сте

Уживајте во лесно чистење, едноставен транспорт и лесно складирање со EasyVac 3. Сите кабли и црева се прикачуваат директно на правосмукалката за лесно и практично складирање. Практичната рачка ја прави правосмукалката лесна за транспорт и складирање. За чистење суви нечистотии и остатоци во тешко достапни места, во работилницата, во домот или во автомобилот. За постојано чистење, оваа правосмукалка се прицврстува на кој било тековен Bosch Home & Garden алат и разни други електрични алатки на производителот благодарение на флексибилниот универзален адаптер и нејзината конусна форма. Автоматски се вклучува и исклучува заедно со алатот, за подобро ракување и пократко време на чистење.

  • фокусирани на едноставноста
  • за мали до средни задачи
  • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
  • за задачи со средна големина
  • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
  • поголеми и попредизвикувачки задачи

За едноставно суво чистење во движење

Се прикачува за алатите за лесно вшмукување за време на работата
Идеална за чистење различни области, дури и автомобилот
Компактниот дизајн заштедува простор при складирање
Лесно и компактно складирање на додатоците

Функции и придобивки на EasyVac 3

Функцијата за автоматско вклучување-исклучување го одржува работниот простор чист, без потреба од дополнително чистење. Директно поврзете го алатот со правосмукалката којашто автоматски се вклучува и исклучува во синхронизација со алатот.

Чиста работна површина без многу напор

Функцијата за автоматско вклучување-исклучување го одржува работниот простор чист, без потреба од дополнително чистење. Директно поврзете го алатот со правосмукалката којашто автоматски се вклучува и исклучува во синхронизација со алатот.

Правосмукалката лесно се поврзува со секој актуелен модел на алат

Универзалниот адаптер овозможува правосмукалката да се поврзе со секој актуелен алат од линијата Bosch Home & Garden. Правосмукалката чисти за време на работата, за постојано чиста средина, без потреба од дополнително чистење.

Претфилтерот го заштитува рамниот набран филтер за да ја зголеми неговата издржливост и да го намали запушувањето. Овој дополнителен заштитен слој може лесно да се исчисти.

Намалено запушување за поголема моќност на вшмукување

Претфилтерот го заштитува рамниот набран филтер за да ја зголеми неговата издржливост и да го намали запушувањето. Овој дополнителен заштитен слој може лесно да се исчисти.

Технички податоци за EasyVac 3

Технички спецификации
Влезна моќност
700 W
Моќност на вшмукување
170 W
Макс. проток на воздух (турбина)
35 l/s
Макс. вшмукување (турбина)
240 mbar
Волумен на сад
2 l
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
525 x 320 x 263 mm
Тежина
4,300 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyVac 3
Број на нарачка
Хартиена филтер кеса
2 609 256 F34
Претфилтер
2 609 256 F37
Плоснат набран филтер
2 609 256 F36
Млазница за пукнатини
2 609 256 F26
Подна млазница
2 609 256 F25
Универзален адаптер
2 609 256 F28
2,2 m црево, Ø 35 mm
2 609 256 F29
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06033D1000
3165140873925

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00