Алати за Home & Garden
Правосмукалка за сува екстракција
Easy

Vac 3

EasyVac 3
EasyVac 3
Чистете во движење со оваа практична, пренослива правосмукалка
  • Едноставна за транспорт и складирање благодарение на компактниот, лесен дизајн
  • Сите додатоци се прикачени за правосмукалката за практично складирање
  • Автоматски се вклучува и исклучува кога се користи со електричен алат
  • Чистење суви материјали во автомобилот, дома или за време на сечење со пила и брусење

Преносливата правосмукалка, лесна за употреба, е идеална за чистење суви нечистотии каде и да сте

Уживајте во лесно чистење, едноставен транспорт и лесно складирање со EasyVac 3. Сите кабли и црева се прикачуваат директно на правосмукалката за лесно и практично складирање. Практичната рачка ја прави правосмукалката лесна за транспорт и складирање. За чистење суви нечистотии и остатоци во тешко достапни места, во работилницата, во домот или во автомобилот. За постојано чистење, оваа правосмукалка се прицврстува на кој било тековен Bosch Home & Garden алат и разни други електрични алатки на производителот благодарение на флексибилниот универзален адаптер и нејзината конусна форма. Автоматски се вклучува и исклучува заедно со алатот, за подобро ракување и пократко време на чистење.

  • Focused on simplicity
  • For small to medium-sized tasks
  • Focused on functionality and performance for a broader range of tasks
  • For medium-sized tasks
  • Best performance with enhanced features
  • Larger and more challenging tasks

За едноставно суво чистење во движење

Се прикачува за алатите за лесно вшмукување за време на работата
Идеална за чистење различни области, дури и автомобилот
Компактниот дизајн заштедува простор при складирање
Лесно и компактно складирање на додатоците

Функции и придобивки на EasyVac 3

Функцијата за автоматско вклучување-исклучување го одржува работниот простор чист, без потреба од дополнително чистење. Директно поврзете го алатот со правосмукалката којашто автоматски се вклучува и исклучува во синхронизација со алатот.

Чиста работна површина без многу напор

Функцијата за автоматско вклучување-исклучување го одржува работниот простор чист, без потреба од дополнително чистење. Директно поврзете го алатот со правосмукалката којашто автоматски се вклучува и исклучува во синхронизација со алатот.

Правосмукалката лесно се поврзува со секој актуелен модел на алат

Универзалниот адаптер овозможува правосмукалката да се поврзе со секој актуелен алат од линијата Bosch Home & Garden. Правосмукалката чисти за време на работата, за постојано чиста средина, без потреба од дополнително чистење.

Претфилтерот го заштитува рамниот набран филтер за да ја зголеми неговата издржливост и да го намали запушувањето. Овој дополнителен заштитен слој може лесно да се исчисти.

Намалено запушување за поголема моќност на вшмукување

Претфилтерот го заштитува рамниот набран филтер за да ја зголеми неговата издржливост и да го намали запушувањето. Овој дополнителен заштитен слој може лесно да се исчисти.

Технички податоци за EasyVac 3

Технички спецификации
Влезна моќност
700 W
Моќност на вшмукување
170 AW
Макс. проток на воздух (турбина)
35 l/s
Макс. вшмукување (турбина)
240 mbar
Волумен на сад
2 l
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
525 x 320 x 263 mm
Тежина
4,3 kg
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 73 dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyVac 3
Број на нарачка
Хартиена филтер кеса
2 609 256 F34
Претфилтер
2 609 256 F37
Плоснат набран филтер
2 609 256 F36
Млазница за пукнатини
2 609 256 F26
Подна млазница
2 609 256 F25
Универзален адаптер
2 609 256 F28
2,2 m црево, Ø 35 mm
2 609 256 F29
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06033D1000
3165140873925

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00