Алати за Home & Garden
Додатоци со 12 волтен литиум-јонски систем

GAL 12V-20

GAL 12V-20
GAL 12V-20
Мала 12V станица за полнење
  • Интелигентниот процес на полнење ја штити вашата батерија: ја открива состојбата на наполнетост на батеријата и се полни со оптимално полнење
  • LED индикатор за полнење: полнењето е означено со трепкање; Стабилно светло сигнализира дека батеријата е целосно наполнета.
  • Целосни ги полни 2,5 Ah батериите за 75 минути
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати

Технички податоци за GAL 12V-20

Технички спецификации
Струја на полнење
2,0 A
Приближно време на полнење на 1,5Ah 100%
50 мин.
Приближно време на полнење на 2,0Ah 100%
65 мин.
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
80 мин.
Тежина
246 g
Напон на батеријата
12.0 V
Димензии на алатот (L x W x H):
88 x 74 x 53 mm
Детали за испорака: GAL 12V-20
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1600A020Y1
4053423222180

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00